Welkom bij WRAF!

NIEUW: Instructeurscursus Bend-to-Assent (BTA) methode

Hondencentrum WRAF (Wederzijds Respect Als Fundament)
WRAF staat bekend om de Bend-to-Assent methode. Belangrijk is dat u op een natuurlijke wijze respect krijgt van uw hond. Pas dan kunt u genegenheid en gehoorzaamheid van uw hond verwachten. Dit houdt in dat wij altijd belonen voor het goede gedrag, maar ook de hond terechtwijzen wanneer deze de aangegeven grens overschrijdt. Loopse teven en alle (stamboomloze) rassen zijn bij ons welkom. Wilt u samen met uw partner of uw kind(eren) een cursus bij ons volgen? We zien u graag bij WRAF verschijnen!

Bend-to-Assent methode 
Hondencentrum WRAF geeft cursussen in natuurlijk leiderschap door middel van de Bend-to-Assent methode. Deze manier van trainen is gebaseerd op de leefwijze en communicatie van wolven. Deze kennis wordt als basis genomen om de leefsituatie als roedel op een natuurlijke wijze te laten functioneren. Het natuurlijke eigen initiatief van de hond wordt hierbij omgebogen naar gewenst gedrag. Voor honden is de Bend-to-Assent methode zeer herkenbaar. Voor u is het een leuke en interessante leermethode om op een natuurlijke wijze uw band, communicatie en begrip met uw hond (beter) te ontwikkelen.  
Lees meer over de Bend-to-Assent methode.  

Roedeltaal                                      Bend-to-Assent instructieboekje  
Bestellen                                          Bestellen
                                          
                     

Huisbezoek
Vind u het fijn als we op huisbezoek komen? We reizen door heel Nederland en België en gebruiken onze eigen honden om uw hond weer op weg te helpen. 

WRAF op locatie
Heeft u een hondenschool en wilt u graag dat wij een workshop Bend-to-Assent methode bij u organiseren? Ook dat valt binnen onze mogelijkheden.

Gratis oriëntatiegesprek 
Heeft u twijfels over welke cursus het beste bij u past? Of wilt u eerst even kennismaken? Meld u dan aan voor het gratis orientatiegesprek. De koffie staat klaar!

 

  

 

 

 

 


Hoopers privé workshop

Loopt u Hoopers wedstrijden en wilt u uw techniek verbeteren? Op 1 april geeft Mandy van Laar (Nederlands kampioen... lees meer »

Instructeursopleiding Bend-to-Assent (BTA) methode

De BTA methode is in '95 ontwikkeld door Mandy van Gelder. Het doel van deze opleiding is dat we graag andere... lees meer »

2 Daagse workshop Bend-to-Assent methode

Wij organiseren elke kwartaal een leuke, leerzame en intensieve tweedaagse workshop Bend-to-Assent. Door de... lees meer »

Lezing "Lichaamstaal"

Wilt u begrijpen wat uw hond u vertelt? Of waarom uw hond “borstelt”? Wilt u weten of u het gedrag van... lees meer »

Introductieworkshop Hoopers voor beginners!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de sport Hoopers en wilt u met uw hond ervaren wat Hoopers inhoudt en of het wat... lees meer »

WRAF helpt bij het uitzoeken van een pup of herplaatser

 Bent u op zoek naar een pup of een herplaatser, maar zit u met veel vragen? - Ras of kruising? - Reu of... lees meer »

WRAF en Osteopathie

Lieneke Gijsbertsen (osteopate) van www.equi-care.nl en WRAF hebben een fijne samenwerking opgebouwd. Dit houdt in... lees meer »

't Winkeltje

In 't winkeltje hebben we allerlei lekkere snacks voor honden! Zowel lamskophuiden, noga zalm en lam, botjes... lees meer »

Reacties klanten

Op 31 december werden wij de nieuwe baasjes van een Parson Jack Russell. Al enige tijd waren we op zoek, maar... lees meer »

Angsttraining

Veel volwassenen en kinderen zijn bang voor honden. Meestal veroorzaakt door een bijtincident in hun jeugd, soms... lees meer »