Welkom bij WRAF!

WRAF EN OSTHEOPATIE!

Hondencentrum WRAF (Wederzijds Respect Als Fundament)
WRAF staat bekend om de Bend-to-Assent methode. Belangrijk is dat u op een natuurlijke wijze respect krijgt van uw hond. Pas dan kunt u genegenheid en gehoorzaamheid van uw hond verwachten. Dit houdt in dat wij altijd belonen voor het goede gedrag, maar ook de hond terechtwijzen wanneer deze de aangegeven grens overschrijdt. Loopse teven en alle (stamboomloze) rassen zijn bij ons welkom. Wilt u samen met uw partner of uw kind(eren) een cursus bij ons volgen? We zien u graag bij WRAF verschijnen!

Bend-to-Assent methode 
Hondencentrum WRAF geeft cursussen in natuurlijk leiderschap door middel van de Bend-to-Assent methode. Deze manier van trainen is gebaseerd op de leefwijze en communicatie van wolven. Deze kennis wordt als basis genomen om de leefsituatie als roedel op een natuurlijke wijze te laten functioneren. Het natuurlijke eigen initiatief van de hond wordt hierbij omgebogen naar gewenst gedrag. Voor honden is de Bend-to-Assent methode zeer herkenbaar. Voor u is het een leuke en interessante leermethode om op een natuurlijke wijze uw band, communicatie en begrip met uw hond (beter) te ontwikkelen.  
Lees meer over de Bend-to-Assent methode.  

Roedeltaal                                      Bend-to-Assent instructieboekje  
Bestellen                                          Bestellen
                                          
                     

Gratis oriëntatiegesprek 
Heeft u twijfels over welke cursus het beste bij u past? Of wilt u eerst even kennismaken? Meld u dan aan voor het gratis orientatiegesprek.

Sepkey (toegangssleutel tot het Erkemederstrand)
U kunt bij elke cursus die u bij ons volgt een sepkey aanschaffen met 50% korting! Normaliter kost deze €50,- dus u kunt de sepkey nu aanschaffen voor €25,-  Dit betekent dat u gratis kunt parkeren en gebruik kunt maken van de faciliteiten van het recreatiegebied Erkemeder. Maakt u van deze aanbieding geen gebruik dan openen wij elke les de slagboom voor u. 

Farmfood
Elke nieuwe cursist krijgt een introductiepakket van Farmfood!

 

 

 


Lezing osteopathie en gedragsproblemen bij honden

Deze interactieve lezing wordt gegeven door osteopate Lieneke Gijsbertsen en hondengedragstherapeute Mandy van... lees meer »

2 Daagse workshop Bend-to-Assent methode

Wij organiseren elke kwartaal een leuke, leerzame en intensieve tweedaagse workshop Bend-to-Assent. Door de... lees meer »

Lezing "Lichaamstaal"

Wilt u begrijpen wat uw hond u vertelt? Of waarom uw hond “borstelt”? Wilt u weten of u het gedrag van... lees meer »

WRAF helpt bij het uitzoeken van een pup of herplaatser

 Bent u op zoek naar een pup of een herplaatser, maar zit u met veel vragen? - Ras of kruising? - Reu of... lees meer »

WRAF en Osteopathie

Lieneke Gijsbertsen (osteopate) van www.equi-care.nl en WRAF hebben een fijne samenwerking opgebouwd. Dit houdt in... lees meer »

't Winkeltje

In 't winkeltje hebben we allerlei lekkere snacks voor honden! Zowel lamskophuiden, noga zalm en lam, botjes... lees meer »

Reacties klanten

De module 2 vind ik heel erg leuk om te doen, vooral omdat het op verschillende locaties is en ook op het strand... lees meer »