Een groepsworkshop Bend-to-Assent® is een leuke, leerzame en intensieve workshop. Met de Bend-to-Assent® methode leert uw hond op een natuurlijke, hondvriendelijke manier op u te letten zonder dat u om aandacht hoeft te vragen. Uw hond trekt niet meer aan de lijn, gaat niet meer achter honden, fietsers, joggers, paarden etc. aan en de band tussen u en de hond wordt duidelijk versterkt. Het gevolg is dat uw hond ook los van de lijn aandacht voor u heeft en u dus ongewenst gedrag op afstand onder controle krijgt. Wanneer uw hond overenthousiast is kunt u dan ook goed oefenen in een groep welke niet groter is dan 8 honden.

U ontvangt bij aanvang het Bend-to-Assent® methode instructieboekje.

De workshop bestaat uit twee dagdelen met twee weken ertussen om te oefenen. Het is een goede afwisseling van theorie en praktijk die met eigen hond in praktijk gebracht gaat worden. Beide dagen zijn met hond.

De eerste dag krijgt u de uitleg en de film te zien over de Bend-to-Assent® methode. In de middag gaat u de basis in praktijk brengen op elkaar. De tweede dag gaat u met uw hond aan het werk aan de lange lijn en los van de lijn. U krijgt alle gelegenheid om uw vragen te stellen.
Deze workshop is geschikt voor de sociale hond. Heeft u een minder sociale hond, dan adviseer ik de reactieve workshop privé.

Het APDT-BeNe waardeert deze workshop met 40 accreditatiepunten.

Dagen: zie agenda

Tarief: €195,- 

Tijd: 13:00-17:00 uur 
Locatie: Recreactiepark Samoza

(Plaggeweg 90 Vierhouten)

Boek nu!

Klik hier om naar de agenda te gaan.