Wit u kennismaken met de BTA® methode om te kijken of het wat voor u en uw hond is? Of heeft u een hondenschool of eigen praktijk waarbij u de BTA® methode in wilt zetten? Dan kunt u gebruik maken van deze introductieworkshop om vervolgens uw volgende stap beter te kunnen bepalen bijvoorbeeld om te kiezen voor de BTA® privéBTA® reactiefBTA® groepsworkshop of de instructeursopleiding.

Privé

U kunt kiezen voor privé of groepsverband. Privé kost €25,- voor een half uur. U kunt op deze manier kijken of de BTA® methode bij u en uw hond past.

Groepsverband

Wij geven de introductieworkshop ook bij u op locatie! Tijdens deze introductieworkshop wordt u samen met uw hond begeleid met de basisoefening ‘vrij over ‘ van de BTA® methode. U krijgt handvatten om uw hond netjes aan de lijn te leren lopen en hoe u uw hond leert om toestemming te vragen alvorens ergens naar toe te mogen gaan.

Een goed begin is het halve werk en de hond vindt het leuk! Deze workshop is voor alle leeftijden vanaf 4 maanden (max 16 honden). De workshop duurt 1 uur en de theorie en praktijk worden afgewisseld. Het is dus ook prima vol te houden voor honden met (nog) weinig concentratievermogen.

Dagen: zie agenda

Tarief: €35,- p.p.p.h.

Tijd: op afspraak 
Locatie: Recreactiepark Samoza

 Plaggeweg 90 Vierhouten en op locatie

 

Boek nu!

Klik hier om naar de agenda te gaan.

Bend-to-Assent in actie