Kinesiologie ook voor de oudere hond! Buddy huppelt weer vrolijk rond.

We kwamen zo’n vijf jaar geleden met onze geadopteerde labrador Buddy bij Mandy. Hij had toen wat bijtincidenten met andere honden en met Martin Gaus kwamen we met hem niet verder. Met BTA wel. Later zijn we nog met onze jonge hond Nala ook bij Mandy gekomen voor BTA.
Na de tweede loopsheid van Nala werd deze ontzettend drukke gezellige flatcoat erg lusteloos. Bij de dierenarts konden ze niets vinden en we waren ten einde raad en vroegen of Mandy iemand wist om dit te verhelpen. Zij bleek dit zelf te kunnen met kinesiologie. Zij heeft haar geholpen en wij hadden onze drukke gezellige hond weer terug.
We twijfelden of we met Buddy hetzelfde zouden doen, hij is immers bijna 12 jaar en heeft last van ouderdomskwaaltjes. We hebben het toch gedaan nadat Mandy had aangegeven dat het hem ook zou helpen. Hij bleek mineralen tekort te hebben en blokkades. Die heeft ze verholpen.

Waar hij voor de behandeling moeilijk en langzaam liep, huppelt hij weer vrolijk over de dijk. We nemen hem zelfs weer vaker met de auto mee; dat deden we namelijk niet meer zo vaak omdat hij zo stijf uit de auto kwam. Daar hoeven we ons nu geen zorgen meer over te maken.
Zodra er weer wat is, gaan we zeker weer terug naar Mandy, voor gedrag én gezondheid.

Mariëtte, Frank, Buddy en Nala de Graaf

Kinesiologie ook voor de oudere hond! Buddy huppelt weer vrolijk rond.