De Akita’s met huidproblemen en voedselintoleranties

Hoi allemaal,
Hier mijn ervaring met Mandy en Kinesiologie. Ik zal mezelf even voorstellen: ik ben Chantal en fok hobbymatig af en toe een nestje Akita’s en Shiba’s. Door goed contact met mijn pupkopers kwam ik in contact met Mandy. Zij waren met hun Akita ook bij haar geweest voor huidproblemen. Aangezien mijn reu Goro nogal vaak hotspots had werd het tijd om ook maar eens te gaan mailen, bellen en tijd voor ons eerste bezoek.

Ik keek bij ons eerste bezoek mijn ogen uit, snapte er niks van, maar zag aan Goro dat het oké was en hij zich er aan over gaf!
Hij had voor de afspraak ook zijn maatje verloren dus ik was ook wel nieuwsgierig hoe hij dat verdriet droeg. Ikzelf was oké ermee, maar voelde me niet compleet. Dat had Goro ook en ik had Mandy gevraagd of ze dat ook kon uitvragen. Uitkomst: als ik een nieuwe vrouw voor hem kon vinden was dat helemaal top!
Verder moest hij aan de druppels en gingen we met een hoofd vol informatie naar huis. Een hoop aanpassingen en dingen die we anders moesten gaan doen. Thuis aan de slag gegaan met de informatie en de druppels. Ik zag aan hem dat het beter ging, maar hij wilde ook nog een vriendin. Die vriendin werd Yoko, een knappe dame van 4 jaar, maar ook met rode vlekken en plekken op haar huid. Dus ik aan Mandy gevraagd of Yoko de volgende afspraak mee mocht en natuurlijk mocht dat.
De twee kwamen samen op de volgende afspraak binnen en het gevoel dat het goed zat tussen die 2 had Mandy ook meteen. Maar ook Mandy was gelijk gek op Yoko en de twee hadden meteen een klik.
Ook Yoko werd nagemeten door Mandy, net als Goro. Goro ging goed, maar er waren nog een paar blokkades waar we aan moesten werken. Na nog een bezoek met beide waren we heel goed op weg.

Ze mochten beide eerst alleen brokken en 1 snack. Na 2 maanden mochten ze hun brokken en 7 snacks!
We zijn inmiddels bijna een half jaar verder. Ik heb nog steeds regelmatig contact met Mandy om ze even te checken of gewoon even te laten weten hoe goed we gaan..

Goro is zo veranderd en voelt zich zo fijn door de druppels en de tips die ik heb gekregen! Yoko bloeit ook op, ze reageert soms nog wel op iets, maar zo snel als het komt trekt het ook weer weg!

Wij zijn Mandy erg dankbaar voor wat ze voor ons heeft gedaan. Want uiteindelijk hebben ik, Yoko en Goro er baat bij, maar ook de rest van de roedel!

Mandy, dank je wel voor alles!
Groetjes Chantal

.