Door kinesiologie is Saartje niet meer bang voor harde geluiden

Dit is onze Saartje een Amerikaanse beagle van bijna 2,5 jaar.

We volgen al een tijdje de BTA® cursus wat we met veel plezier doen.
Saartje zat niet goed in haar vel, was bang voor knallen en overactief. Na een gesprek met Mandy zijn we kinesiologie gaan volgen.
Bij de eerste sessie kwam eruit dat Saartje 7 blokkades in haar lichaam had. Ik moest vijf dagen twee keer per dag Saartje op verschillende plekken licht masseren.

Bij de tweede sessie heeft Mandy haar getest op vitaminen en mineralen. Ze vroeg of Saartje veel modder /aarde at. Dat was dus zo. Ze had dus een te kort aan vitaminen en mineralen. Daar kreeg ze silicium druppels voor(1 keer per dag).  Ze had minder blokkades, we waren op de goede weg. Ik kreeg weer lichte massage oefeningen mee voor thuis en moest dat twee keer daags bij Saar toepassen.
En de oorranden en binnenkant oor drie keer per dag. We spraken af dat ik de volgende sessie  alles meenam wat Saartje te eten krijgt. Dan kon Mandy dat ook testen.
Ik vond dat Saartje zichzelf meer begon te krabben, en vroeg aan Mandy of dat door de druppels kon komen. Het antwoord was waarschijnlijk niet, maar hou het in de gaten. Dat hebben we gedaan.

De derde sessie had Mandy goed nieuws. Saartje had geen blokkades meer. Nu ging Mandy haar tussendoortjes en eten testen. Wat bleek Saartje heeft een voedselallergie, alleen op vis reageert ze goed! We zijn nu een week verder. Saartje krijgt alleen nog producten waar vis in zit. Ze heeft geen jeuk meer. Met de knallen /harde geluiden gaat het beter. Ze is weer een vrolijke hond, minder overactief en ik merk dat ze beter in haar vel zit.

Mandy en Ernest bedankt dat jullie mij attendeerde op kinesiologie en voor jullie hulp!

Liefs Marja en Saartje

Door kinesiologie is Saartje niet meer bang voor harde geluiden