Nala had veel pijn na een operatie. Kinesiologie hielp.

Dit is Nala, onze Boerboel van 2 jaar oud. Ze is het afgelopen jaar aan beide achterpoten geopereerd ivm gescheurde kruisbanden. Het herstel van de eerste operatie ging goed en snel, na de tweede operatie ging het echter niet zo voorspoedig. Na 4 maanden mank lopen en voorzichtig doen kwam ik Mandy tegen op de camping in Ommen, bij hondencentrum WRAF. Ze vertelde dat ze Nala kon helpen en we hebben een afspraak gemaakt.

De behandeling was een prettige en rustige, maar ook bijzondere ervaring. Het was heel mooi om te zien hoe Nala reageerde op de plekken die Mandy behandelde. Mandy heeft uitgelegd hoe ik de behandeling thuis verder kon oppakken gedurende een week.

Na een aantal dagen ging het lopen steeds beter en na een week was er geen spoortje meer te zien van de mankheid. Ik was echt onder de indruk, dat het zo snel klaar kon zijn na al die maanden sukkelen! Wat een opluchting, ik ben echt bang geweest dat ze nooit meer goed zou kunnen lopen.

Nu zijn we ruim twee 2 maanden verder en Nala doet alles wat ze voorheen ook kon, spelen, stoeien, rennen en gek doen. Op advies van Mandy en in overleg met onze dierenarts zijn we ook begonnen met fietsen voor een goede spieropbouw. Dit hebben we rustig opgebouwd en nu loopt ze zo in rustig tempo 20 minuten mee naast de fiets.

Het is heerlijk om weer samen met Nala te kunnen genieten van alles! Ik zou kinesiologie zeker aanraden, het is voor de hond niet ingrijpend, maar heeft een groots effect!

Mandy, bedankt!

Poot van Nala en liefs van Hilde

Nala had veel pijn na een operatie. Kinesiologie hielp.