Pastis was erg druk en onrustig

Onlangs ondergingen mijn jonge hondje en ik een kinesiologie behandeling bij Mandy. Ik ben er niet bekend mee, maar vertrouwde op de deskundigheid van Mandy. En terecht! Nog elke dag heb ik plezier van het effect van deze ogenschijnlijk eenvoudige behandeling. Door een opeenvolging van schokkende ervaringen was ik ongewoon emotioneel labiel en ik kon er zelf niet goed vat op krijgen. En mijn kleine hondje was ongewoon druk en onrustig. Ze was overal mee bezig, behalve met zichzelf. Voor een buitenstaander leek ze een energiek grappig hondje, maar ik kon zien dat dit geen gewoon gedrag was en ik betwijfelde of het voor haar zelf aangenaam was. De behandeling was eenvoudig en ik vond het vooral prettig dat ik niets hoefde te weten of te kunnen. En het effect is wonderbaarlijk. Na 2  dagen merkte ik al verschil in mijzelf, liep ik plotseling hardop te zingen. En nu zo’n twee weken later voel ik me weer zelfverzekerd en rustig. En mijn hondje: plotseling ging ze met stokken slepen, dat had ze nog niet eerder gedaan. Ze  speelt nu met balletjes, wat ze ook niet eerder deed. Ze speelt, heeft duidelijk plezier en is zo veel rustiger en aanhankelijk. Nog altijd is ze een dondersteen en actief, maar ze zit duidelijk beter in haar vel. Mede door mijn labiliteit kon ik wanhopig zijn in het verslechterende contact met mijn honden, maar sinds de behandeling zijn we weer op elkaar gericht en genieten we weer van onze wandelingen en trainingssessies.

Eveline en Pastis

Pastis was erg druk en onrustig