Door Kinesiologie schrikt en vlucht Luna niet meer

December 2018:
Ik heb een hond die eigenlijk niet meer mee naar buiten wil. 
Overdag gaat het nog enigszins maar als er ook maar een autodeur dichtslaat is er paniek; van plat op de grond tot terug naar huis willen vluchten. 
In huis ben ik haar regelmatig ‘kwijt’, dan ligt ze op het smalste plekje naast de kast gepropt.
Hoe verder we in december komen, hoe erger het wordt. Als ze maar denkt dat ze naar buiten moet gaat ze zich verstoppen.
Na oud en nieuw heeft het echt wel een aantal weken geduurd voor ze weer redelijk ontspannen buiten liep.

Vanaf januari 2019 ben ik heel regelmatig voor kinesiologie geweest. Zowel voor mijzelf als voor de hond. We hebben een keer of twee iets specifieks gepakt, alle andere keren waren voornamelijk voor haar rug en daarmee zo breed als kon.

December 2019:
Ik heb een hond die tot en met 31 december ‘s ochtends mee naar buiten gaat zonder dat ze zich wil verstoppen. 
De laatste vier dagen weliswaar tot de hoek, maar ze doet het. Waar ze vorig jaar met uitlaten alleen ‘s ochtends alles deed, heeft ze dit jaar ook ‘s avonds alles gedaan. 
Ze heeft zich niet op straat gestort als er een knal was, maar kon het opbrengen om ‘vrij over’ te komen en/of te blijven.  
Ze heeft zich in huis niet een keer achter de kast of in de wc verstopt, ze was in huis zoals ze de rest van het jaar in huis is. 1 Januari had ze er nog niet echt schik van om weer in het bos te lopen, maar vanaf 2-3 januari is ze alweer als vanouds. 

Super blij met dit onverwachte resultaat!!

Dominique en Luna

Door Kinesiologie schrikt en vlucht Luna niet meer