Nousha is niet meer fel naar katten

Ik vond dat ik al best goed op weg was met mijn herdershond Nousha. Alleen ik miste het puntje op de ‘i’: wandelen zonder trekken lukte maar niet. En als er een kat gespot werd, was er geen houden meer aan. Bij Hondencentrum WRAF bleek dat het niet alleen het puntje op de i was. Bij Mandy leerde ik alles over leefregels van de hond en over de
Bend-to-Assent methode. De eerste twee weken waren echt wennen, vooral voor mij. Voor Nousha niet, die kwam helemaal tot rust. Eindelijk een baas die de regie overnam! Deze methode past zo goed bij een hond en bij hoe het eigenlijk moet gaan, dat het een feestje is. Ik wandel nu naar het bos zonder dat Nousha trekt. En op mijn toestemming steken we over, speelt ze met andere honden, mag ze naar binnen enz. Wij hebben nu een tophond, door een topcursus!

Nousha is niet meer fel naar katten