Joep weer blij ondanks de spondylose dankzij Bioresonantie

Onze Groter Zwitserse Sennen Joep had met zijn 2,5 jaar ons al aardig wat bezoekjes aan de dierenarts bezorgd. Omdat hij na de lijn die we met de dierenarts in zijn gegaan betreft zijn voedsel en mijten allergie redelijk stabiel was, heb ik een afspraak bij Mandy gemaakt omdat er voor mijn gevoel nog winst te behalen was om Joep nog beter in zijn vel te laten zitten.
De start was met kinesiologie en daarmee hebben we een behoorlijke mineralen tekort aan kunnen vullen. Ook had hij pijn plekken op verschillende plekken in zijn wervelkolom. Een week later liet Joep dit ons ook blijken en kwamen we zo bij de dierenarts terecht om foto’s te laten maken. Het bleek spondylose, precies op de plekken die Mandy aangaf waren er bruggetjes aan het groeien wat hem die pijn bezorgde.
Op advies van Mandy heeft ze bij Joep bioresonantie toegepast voor de spondylose. Zo heeft ze ook gekeken naar welke pijnstiller en extra mineralen goed en ondersteunend werken voor de spondylose en welke Joep ook goed kan verdragen. Hij is behoorlijk gevoelig dus het was heel fijn dat Mandy dit kon uitzoeken zodat Joep niet constant dunne ontlasting heeft voor wij er zelf achter komen wat wel of niet werkt voor hem en zo had hij er ook snel baat bij. Nu drie maanden later gaat het super goed met Joep en ben ik heel blij dat ik bij Mandy terecht ben gekomen. Joep denk ik ook want hij was altijd super enthousiast als we er waren en we zien echt dat het hem heeft geholpen.
Sandi en Joep

Joep weer blij ondanks de spondylose dankzij Bioresonantie