Miles was erg onrustig

‘Er is wel werk aan de winkel!’ zei je lachend toen we elkaar vorige maand ontmoetten. Miles liep me weer bijna omver. Na de gekneusde enkel van mij en gebroken vinger van mijn zus was dat ook een understatement. Maar wat er gebeurde met Miles en de rust in ons gezin in zo’n korte tijd is echt onvoorstelbaar. Jij beloofde het me, ik keek je aan en dacht, ja vast wel. Maar we gingen ervoor en Miles ook. Die vond het zelf ook wel tijd dat wij het roer weer van hem overnamen. Het toepassen van de leefregels bracht binnen 2 dagen de rust terug in huis. Dat middagje samen op pad maakte mij en hem duidelijk hoe we het trainen met BTA ‘in het wild’ het beste konden toepassen. Onze Vizsla puber werd daarna in die korte tijd een fijne brave hond waar we lekker mee kunnen wandelen, fietsen en rennen. Zoals we het voor ogen hadden toen we hem in huis namen. Bedankt!

Miles was erg onrustig