Lara de labradoodle en de Puppy privé

We hebben een pup uitgezocht. Na lang zoeken welk ras, hoe groot, het karakter enz. Kozen we voor een labradoodle. Op slag verliefd!!! Na veel lezen over opvoeding, spullen inkopen en voorbereiding mochten we haar op 11 april eindelijk ophalen. 

Lara is een lieve, nieuwsgierige dolenthousiaste, vrolijke en erg slimme pup.

Via mijn kapster kreeg ik het telefoonnummer van Mandy van Gelder van hondenschool WRAF. Zij is de beste kreeg ik te horen. We wilden een goede start, dus gebeld. 

Van Mandy kregen we te horen dat we Lara eerst een weekje moesten laten wennen aan haar omgeving, daarna zouden we een afspraak maken. Zo gezegd zo gedaan. Met 12 weken begonnen we met de puppy privé. We kregen naast het boekje Roedeltaal dat we al eerder gehad hadden, goede tips en adviezen over de opvoeding en natuurlijk de BTA® methode.

Lara was erg enthousiast en snel afgeleid, dus kregen we de tip om voldoende te lopen en op den duur te gaan fietsen om haar energie kwijt te laten raken. Dit ging steeds beter. Vervolgens mochten we naar Nijkerk komen om over de markt en in de winkels te gaan lopen. Een hele opgaaf daar Mandy ook 3 honden van haar zelf mee had genomen. Het ging wonderbaarlijk goed. We hebben ondertussen een hond die lekker in haar vel zit, niet meer op alles en iedereen reageert zonder toestemming en ze kan zelfs mee naar een drukke markt. Supertrots op haar. We genieten volop van haar en gaan natuurlijk door met de trainingen. Binnenkort gaan we naar de dierentuin.

Ontzettend blij dat we jouw telefoonnummer gekregen hebben en je gebeld hebben.

Bedankt Mandy voor alles tot nu toe!!!

Tot snel 

Liefs Angela

Lara de labradoodle en de Puppy privé