Poemba de kat met een schildklierprobleem

Graag laat ik weten hoe blij ik ben met de behandeling door Mandy voor mijn kat Poemba. Poemba heeft een schildklier die te snel werkt, hierdoor viel hij veel af. Bij de dierenarts is dit via bloedonderzoek naar voren gekomen, daarvoor heeft hij nu medicijnen. Maar hij bleef erg onrustig, toonde stressgedrag door plukken haar eruit te trekken, niet rustig te kunnen liggen en bijna 24 uur per dag zijn vacht heel ruw te likken. De dierenarts kon mij niet verder helpen hiermee. Omdat ik met mijn hond al bij Mandy kom vanwege zijn allergie, is het idee ontstaan om ook Poemba daar mee naar toe te nemen. Hij heeft een bioresonantie behandeling gehad. Hier kwam o.a. de schildklier, perifeer zenuwstelsel, immuunsysteem, spijsverteringsstelsel, huid, vacht, ruiverstoring en mentale en fysieke stress uit. Hij heeft 2 keer een behandeling gehad. Verder bleek dat zijn voer niet goed voor hem is. Ik heb 18 soorten voer verzameld, verschillende soorten vlooien- en wormenspul, snoepjes etc. Uiteindelijk kwam er een combinatie uit die goed voor hem zou zijn, dit ben ik gaan gebruiken. We zijn nu 2 maanden verder en het is een wereld van verschil. Hij is veel rustiger, heeft geen stress symptomen meer en blijft op gewicht. Zo fijn om mijn senior van 15 jaar weer in balans te zien, hopelijk kan hij hier nog jaren van genieten.

Groetjes,
Ellen de Jong