The missing link, human vs animal

The missing link is dat stukje wat mens en dier verbindt om elkaar (nog) beter aan te voelen, elkaar aan te vullen en tot elkaar te komen.

Stress bij mens & dier

Deze workshop gaat over stress en wordt gegeven door twee docenten. Stress is een overeenkomst tussen mens en dier die zowel bewust als onbewust kan worden ervaren en aan elkaar kan worden doorgegeven. De signalen zijn niet altijd even duidelijk en in ons drukke bestaan kan het best lastig zijn hiermee om te gaan. Ook ons dier kan stress ervaren door verschillende factoren.
De oorzaken van stress, zowel het fysieke als het emotionele aspect, van zowel de mens als van het dier worden in deze workshop uitvoerig besproken. U krijgt uitleg én eenvoudige, maar effectieve handvatten hoe hiermee om te gaan, zodat zowel u als uw dier weer in balans komen.

Leer de technieken om stress aan te pakken

Er wordt gestart met uitleg over stress bij “human” door Manon van Dijk. Welke oorzaken aan stress ten grondslag kunnen liggen, wat u hier aan kunt doen en waarna er verschillende praktijkoefeningen toegepast worden zodat een ieder duidelijk weet wat en hoe deze praktische technieken toe te passen. Uiteraard is er ruimschoots de tijd om uw vragen te stellen.
Na de pauze geeft Mandy van Gelder uitleg hoe stress bij “animal” werkt, welke uitingen dit kan geven en hoe u uw dier kunt helpen door middel van eenvoudige, maar effectieve technieken. U heeft de mogelijkheid om de technieken te oefenen op een van de honden van Mandy.

Docenten
* Manon van Dijk
* Mandy van Gelder

 • Datum: 23-3-2024
 • Tijdsduur: 13:00-17:00 uur
 • Deelname workshop € 125,-
 • De workshop woont u bij zonder uw dier
 • Locatie: Camping Samoza, Hondencentrum WRAF, Plaggeweg 90, 8076PM, Vierhouten (Gelderland)
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij Balens Verzekeringen

Wilt u vrijblijvend meer informatie over The missing link? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen:

   

  Natuurgeneeskunde

  De technieken die uitvoerig besproken en geoefend worden zijn zowel voor "human" als voor "animal" van natuurgeneeskundige aard.

  Let op: Manon en Mandy zijn geen arts! Bij ernstige ziekte of acute problemen raadpleeg eerst een (dieren)arts.

  Neem contact op

  Boek via de webshop