The missing link, human vs animal

Weten hoe u de stress tussen u en uw dier kunt wegnemen? Kom dan naar de workshop “The Missing Link” op zaterdag 23 maart, 29 juni en 21-9. Deze workshop is zonder uw dier en geeft u alle handvatten die nodig zijn om uw huisdier beter aan te voelen en weer plezier te beleven aan elkaars aanwezigheid. Ervaringsdeskundigen Manon & Mandy nemen u mee in wetenschap over disbalans door stress. Wilt u meer informatie? Vul dan onderaan deze website het formulier in en wij informeren u graag over de workshop.

Dieren voelen meer aan dan u beseft

Wellicht heeft u wel eens gehoord dat dieren veel aanvoelen. Daarom kan aanwezige stress de balans bewust & onbewust verstoren. Hierdoor kan de relatie tussen u en uw huisdier verstoord raken. Tijdens de workshop “The missing link” leren we u over dat stukje wat mens en dier verbindt. Leer elkaar (nog) beter aan te voelen, elkaar aan te vullen en tot elkaar te komen. Dat gaat een hoop plezier en rust opleveren.

Stress bij mens & dier

Deze workshop gaat over stress en wordt gegeven door twee docenten en deskundigen. Stress is een overeenkomst tussen mens en dier die zowel bewust als onbewust kan worden ervaren en aan elkaar kan worden doorgegeven. De signalen zijn niet altijd even duidelijk en in ons drukke bestaan kan het best lastig zijn hiermee om te gaan. Ook ons dier kan stress ervaren door verschillende factoren.

De oorzaken van stress, zowel het fysieke als het emotionele aspect, van zowel de mens als van het dier worden in deze workshop uitvoerig besproken. U krijgt uitleg én eenvoudige, maar effectieve handvatten hoe hiermee om te gaan, zodat zowel u als uw dier weer in balans komen.

Leer de technieken om stress aan te pakken

Er wordt gestart met uitleg over stress bij “human” door Manon van Dijk. Welke oorzaken aan stress ten grondslag kunnen liggen, wat u hier aan kunt doen en waarna er verschillende praktijkoefeningen toegepast worden zodat een ieder duidelijk weet wat en hoe deze praktische technieken toe te passen. Uiteraard is er ruimschoots de tijd om uw vragen te stellen.
Na de pauze geeft Mandy van Gelder uitleg hoe stress bij “animal” werkt, welke uitingen dit kan geven en hoe u uw dier kunt helpen door middel van eenvoudige, maar effectieve technieken. U heeft de mogelijkheid om de technieken te oefenen op een van de honden van Mandy.

Docenten
* Manon van Dijk
* Mandy van Gelder

 • Datum: 21-9-2024
 • Tijdsduur: 13:00-17:00 uur
 • Deelname workshop € 125,-
 • De workshop woont u bij zonder uw dier
 • Locatie: Camping Samoza, Hondencentrum WRAF, Plaggeweg 90, 8076PM, Vierhouten (Gelderland)
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij Balens Verzekeringen

Wilt u vrijblijvend meer informatie over The missing link? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen:

   

  Natuurgeneeskunde

  De technieken die uitvoerig besproken en geoefend worden zijn zowel voor "human" als voor "animal" van natuurgeneeskundige aard.

  Let op: Manon en Mandy zijn geen arts! Bij ernstige ziekte of acute problemen raadpleeg eerst een (dieren)arts.

  Neem contact op

  Boek via de webshop